dinsdag 22 november 2011

Een pas voor snelladers Essent en The New Motion

Essent en The New Motion willen de snellaadpunten die zij in beheer hebben via één laadpas aanbieden aan de bestuurders van elektrische auto's. Vanaf 1 december a.s. moet de pas operationeel zijn voor het gezamenlijke netwerk van vijf snellaadstations.



Gebruiksgemak vergroten
Wie een abonnement voor snelladen heeft bij Essent en vervolgens gebruikmaakt van een snellaadstation van The New Motion, betaalt daarvoor via Essent. Omgekeerd geldt hetzelfde. De 5 snellaadstations staan in Amsterdam, Delft, Utrecht en Leeuwarden. "Om het gebruiksgemak voor elektrische rijders te vergroten stellen we onze snellaadstations beschikbaar voor wederzijdse klanten", vertelt Colin Willems van Essent. "De ervaring die we opdoen, zullen we delen met andere aanbieders van elektrische oplaadpunten".

Een pas voor snelladers Essent en The New Motion - ZERAuto


EV's aantrekkelijker maken
Ritsaart van Montfrans van elektrische mobiliteitsprovider The New Motion stelt dat deze samenwerking bijdraagt aan de mobiliteit van Nederlandse EV-rijders. "Door de samenwerking tussen Essent en The New Motion kunnen we een groot netwerk van snellaadstations aanbieden aan de berijder," aldus van Montfrans. "De berijder wil overal kunnen snelladen, ongeacht van wie het snellaadstation is. Met deze samenwerking zetten we weer een belangrijke stap vooruit in het nog aantrekkelijker maken van elektrisch rijden".

1 opmerking:

  1. Amsterdam, Delft, Utrecht en Leeuwarden....
    Den Bosch zou prima in dit rijtje passen! Het zal de brug kunnen vormen van de randstad naar heel (zuid-oost) Brabant. Andere steden zullen volgen.

    BeantwoordenVerwijderen